Η Ευγενία Σαμαρά ντύθηκε νυφούλα! Βackstage φωτογραφίες

Στα λευκά ντύθηκε η Ευγενία Σαμαρά και ετοιμάζεται για έναν από τους πιο ξεχωριστούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει.  Όχι, η γνωστή ηθοποιός δεν ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη (με τον οποίο είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι), αλλά ντύνεται νυφούλα για τις ανάγκες του ρόλου της στη θεατρική παράσταση «Του Κουτρούλη Ο Γάμος», που θα σκηνοθετήσει η Σμαραγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο  με ένα έργο του 1843 τον ερχόμενο χειμώνα στο Θέατρο Βασιλάκου. Η ίδια θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στην πιο… «Αριστοφανική» κωμωδία του νεοελληνικού θεάτρου: «Του Κουτρούλη ο γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή. Και φυσικά μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη νύφη θα δούμε και την Ευγενία σαμαρά σε ένα εξίσου «θεότρελο» και απαιτητικό ρόλο.

Η επίσημη φωτογράφηση της παράστασης μάλιστα, έγινε αυτές τις μέρες και η Ευγενία Σαμαρά, έλαμψε ως… νύφη!

«Εσείς μάθατε ότι το φανταστικό κορίτσι δίπλα μου σκηνοθετεί επιτέλους την πρώτη της παράσταση; Ναι, είναι αλήθεια! Τον Οκτώβριο στο νέο θέατρο Βασιλάκου η Σμαράγδα Καρύδη  θα σκηνοθετήσει, θα ντυθεί νύφη στου «Κουτρούλη το γάμο»  και εγώ θα είμαι εκεί μαζί της υπερευτυχισμένη, σε μια αντίστοιχη κατάσταση (όπως αυτή της φωτογραφίας) και υπερχαρουμενη που θα ζήσω άλλη μια σεζόν δίπλα σε μια κατάτρελη ομάδα! Σμαραγδία ζούμε για να σε ακολουθούμε σε οποία τρέλα μας οδηγήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

Aπό τα παρασκήνια της φωτογράφησης για την παράσταση!

Read More

And More