Η Ευριδίκη γιόρτασε χθες στον Πειραιά 25 χρόνια με τους διάσημους φίλους της δίπλα της! [pics,vid]

Mια μεγάλη συναυλία με αφορμή τα 25 χρόνια της Ευριδίκης στη δισκογραφία! Η αγαπημένη τραγουδίστρια τραγούδησε στο κατάμεστο Βεάκειο αλλά δεν ήταν μόνη! Στο πλευρό της για να την τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί της, αξιόλογοι συνάδελφοι και φίλοι της που έσπευσαν να πουν τις επιτυχίες της μαζί της με τον κόσμο να τους αποθεώνει!

Όσοι βρέθηκαν στο Βεάκειο απόλαυσαν την Ευριδίκη μαζί με τους: Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάμτα, Χάρις Σάββα, Ραλλία Χρηστίδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Bob Katsionis και ο Γιώργος Θεοφάνους!

Στα highlights της βραδιάς η παρουσίαση, για πρώτη φορά ζωντανά, της ολοκαίνουργιας δουλειάς που κυκλοφορεί από την Panic Records και που αποτελείται από διασκευές των πρώτων τραγουδιών της, αυτών που έδωσαν σήμα εκκίνησης μιας κοινής πορείας με τον Γιώργο Θεοφάνους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και αποτέλεσαν τη βάση μιας δυναμικής διαχρονικής παρουσίας στη μουσική σκηνή της χώρας. Μαζί της στα τραγούδια αυτά, αγαπημένες γυναικείες φωνές, ξεχωριστές και μοναδικές η καθεμία στο χώρο της, μας ταξίδεψαν στα πιο γλυκά μονοπάτια της καρδιάς μας.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Mε τη Ραλλία

Μελίνα Ασλανίδου, Ραλλία, Πέγκυ Ζήνα, Σοφία Βώσσου

Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Demy

Τάμτα, Σοφία Βώσσου

To βίντεο που δημοσίευσε η Τάμτα με την Ευριδίκη να τραγουδάει και τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο

Μετά όλη η παρέα, το γιόρτασε στο Κολωνάκι με την απαραίτητη τούρτα!

Το κορίτσι μου μόλις έκλεισε τα 25! Σε αλλά τόσα, ευτυχισμενα και δημιουργικά! #mygirl #besties #love #25 #happy #proud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Georgana (@elenageorgana) στις

Read More

And More