Η Ευριδίκη και οι φίλοι της, στο Βεάκειο στις 13 Σεπτεμβρίου!

Το κορίτσι από την Κύπρο μας συστήθηκε to 1991 με το “Το μόνο που θυμάμαι” και κέρδισε αμέσως μία θέση στην καρδιά μας. Από τότε μέχρι και σήμερα μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες καθώς και ξεχωριστές ερμηνείες που συγκινούν και καθηλώνουν σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση.

Ανήσυχο πνεύμα, αέρινη, εύθραυστη και δυναμική παράλληλα, με μία μοναδική σκηνική παρουσία, μας εκπλήσσει κάθε φορά με τα διαφορετικά πρόσωπα που παρουσιάζει σε κάθε παράσταση της συνδυάζοντας την ποπ και ροκ πλευρά της με τη θεατρικότητα και την ερμηνευτική ευαισθησία που τη χαρακτηρίζουν.
Στις 13 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας δίνει ραντεβού στο θέατρο όπου πρωτοεμφανίστηκε ξεκινώντας δυναμικά την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Έχοντας στις αποσκευές της τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, από το “Για πρώτη φορά” μέχρι το τελευταίο “Μια μέρα ξύπνησα”, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους πιο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της.
Θα απολαύσουμε ανατρεπτικές μουσικές συναντήσεις σε μια μαγική παράσταση όπου θα ακούσουμε τραγούδια της Ευρυδίκης και όχι μόνο, σε ντουέτα έκπληξη.
Στα highlights της βραδιάς η παρουσίαση, για πρώτη φορά ζωντανά, της ολοκαίνουργιας δουλειάς που κυκλοφορεί από την Panic Records και που αποτελείται από διασκευές των πρώτων τραγουδιών της, αυτών που έδωσαν σήμα εκκίνησης μιας κοινής πορείας με τον Γιώργο Θεοφάνους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και αποτέλεσαν τη βάση μιας δυναμικής διαχρονικής παρουσίας στη μουσική σκηνή της χώρας. Μαζί της στα τραγούδια αυτά, αγαπημένες γυναικείες φωνές, ξεχωριστές και μοναδικές η καθεμία στο χώρο της, θα μας ταξιδέψουν στα πιο γλυκά μονοπάτια της καρδιάς μας.
Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, μία διαδρομή 25 ετών, μία ζωή γεμάτη τραγούδια. Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Συμμετέχουν :
Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάμτα, Χάρις Σάββα, Ραλλία Χρηστίδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Bob Katsionis και ο Γιώργος Θεοφάνους

Read More

And More