Η Ευρυδίκη μεταμορφώθηκε σε Marlen Dietrich! Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια

Με μία μοναδική μουσική παράσταση επιστρέφει η Ευρυδίκη στις νύχτες της Αθήνας. Η τραγουδίστρια ξεκινάει εμφανίσεις στο Γυάλινο μουσικό θέατρο στις αρχές Δεκεμβρίου και πριν λίγες μέρες έκανε μία ανατρεπτική μεταμόρφωση για τις ανάγκες της αφίσας. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια της φωτογράφισης και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες.

/

Η Ευρυδίκη μεταμορφώθηκε σε Marlen Dietrich! Φορώντας εντυπωσιακά φορέματα Konstantinos Melis by Laskos, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει αναλάβει και τα ρούχα της παράστασης, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τα εκπληκτικά παπούτσια που επέλεξε μαζί με τους συνεργάτες της ήταν γόβες Christian Louboutin και Ach.

/

Το concept της δεκαετίας του ’40 και του ’50 που υιοθέτησαν ταίριαξε απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία της τραγουδίστριας. Ο Διονύσης Κολποδίνος που ανέλαβε το styling μας μίλησε για αυτή την ιδιαίτερη φωτογράφιση. “Η δεκαετία που κάναμε είναι η αγαπημένη εποχή της Ευριδίκης οπότε προσαρμόστηκε πάρα πολύ εύκολα στο concept της φωτογράφισης. Το έζησε, μπορώ να πω, στο μέγιστο βαθμό”, εξήγησε στο TLIFE ο γνωστός στυλίστας.

/

Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου “τρύπωσε” στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη στον Κεραμεικό για να πάρεις μία γεύση από τα παρασκήνια! Για τις ανάγκες του concept χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα καπνού!

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Η μουσική παράσταση με τίτλο “Εγώ, η Edith και ο Εlvis…το μπλε ταξίδι” θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Ρήγου. Παρέα με τα τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό,τι “αξίζει” να θυμόμαστε και ν’ αγαπάμε… σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά.

Από το Παρίσι στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη…θα κάνουμε το “μπλε ταξίδι” με τα βελούδινα τραγούδια και τους ονειροπόλους συνοδοιπόρους μας, γυρνώντας εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας….στην Ελλάδα!

Μία παράσταση που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση, μέσα από μία προσωπική “μουσική” εξομολόγηση όπου η Ευρυδίκη επιλέγει να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Tραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, The Rolling Stones, Judy Garland, Tina Turner κ.α συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοίζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.

Read More

And More