Η Ευρυδίκη του “My Style Rocks” έφτιαξε μαγιό από αληθινά λουλούδια – Οι πόζες της εντυπωσιάζουν

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συστήθηκε στο κοινό μέσα από το My Style Rocks, όπου ξεχώρισε λόγω της πληθωρικής παρουσίας, του εκρηκτικού χαρακτήρα της, αλλά και του ξεχωριστού στιλ της.

Μπορεί ο τρίτος κύκλος του reality μόδας να μην ολοκληρώθηκε φέτος, λόγω κορονοϊού, ωστόσο, η Ευρυδίκη κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και χιλιάδες followers στο Instagram. Καθημερινά, λοιπόν, μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτή τη φορά, έκανε μια… hot ανάρτηση και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη. Ο λόγος; Δημοσίευσε φωτογραφίες που έβγαλε στην παραλία φορώντας ένα ιδιαίτερο μπικίνι, το οποίο έφτιαξε η ίδια από… αληθινά λουλούδια. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή δημιουργία που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο έχει “χτίσει” με εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν την είδαν οι διαδικτυακοί της φίλους έμειναν με το στόμα ανοιχτό και έσπευσαν να της χαρίσουν τα likes τους, ενώ τα σχόλια που απέσπασε για την sexy εμφάνισή της ήταν άκρως κολακευτικά.

Read More

And More