Η Ευρυδίκη του My Style Rocks ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό «My Style Rocks», όπου ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο για το ξεχωριστό στιλ και τον δυναμικό χαρακτήρα της.

Και μπορεί τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πώς δεν θα δούμε φέτος φινάλε στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, ωστόσο, η Ευρυδίκη φαίνεται πώς δεν πτοείται και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά μετά τη λήξη της καραντίνας.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, μάλιστα, βγήκε από το σπίτι για να κάνει τα beaute της και να ανανεώσει την εμφάνισή της, ενώ δεν δίστασε να μαζέψει εθελοντικά τα σκουπίδια από το βουνό της Αφαίας στο Χαϊδάρι, συνεισφέροντας με τον δικό της τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, ασχολείται πιο εντατικά με  τη δική της σειρά κοσμημάτων, την οποία δεν σταματά να διαφημίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προτρέποντας τις διαδικτυακές της φίλες να αποκτήσουν τις εντυπωσιακές και μοντέρνες δημιουργίες της σε πολύ προσιτές τιμές.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Ευρυδίκη έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα instastories της και κατάφερε να ανεβάσει στα ύψη την θερμοκρασία. Ο λόγος; Μετά τον μεσημεριανό ύπνο της, πόζαρε ημίγυμνη στο κρεβάτι, εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της. “Καλησπέρα κόσμε! Τι όμορφος ο ύπνος του μεσημεριού! Έχει άλλη γλύκα…” , έγραψε χαρακτητριστικά.