Η Φαίη Σκορδά είναι η… «βασίλισσα Έλσα»! Φωτογραφίες από τη μεταμφίεσή της σε μασκέ πάρτι με τους γιους της!

Η Φαίη Σκορδά είναι η… «βασίλισσα Έλσα»! Φωτογραφίες από τη μεταμφίεσή της σε μασκέ πάρτι με τους γιους της! | tlife.gr

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά πάνω από όλα είναι μία αφοσιωμένη μητέρα! Ο πρωταρχικός ρόλος της είναι αυτός της μαμάς δύο υπέροχων παιδιών, του Δημήτρη και του Γιάννη. Παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, η οικοδέσποινα του Πρωινού πάντα θα βρει ελεύθερο χρόνο, ώστε να τον αφιερώσει στους άντρες της ζωής της.

Λίγες μέρες πριν τις απόκριες λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Φαίη και τους γιους της, να είναι ντυμένοι όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες κινουμένων σχεδίων και να πηγαίνουν σε party μασκέ στην Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη παρουσιάστρια φόρεσε την στολή της «Βασίλισσας Έλσας» και άφησε τους πάντες έκπληκτους με την ομορφιά της, ενώ ο Γιάννης και ο Δημήτρης ντύθηκαν «Νίντζα» και «Μπάτμαν».

Η παρουσιάστρια φόρεσε το γαλάζιο φόρεμα και τα γαλάζια γάντια της «Βασίλισσας Έλσα», έβαλε ένα πλεξιδάκι άσπρο και πόζαρε δίπλα από τον «Νίντζα» και τον «Batman».

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Φαίη είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία της στο instagram και είχε μαρτυρήσει τι θα ντυθεί φέτος.

Φωτογραφίες NDP

READ more