Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε με… φρέσκο “Πρωινό” στον ΑΝΤ1! Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής (video)

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Φαίη Σκορδά επέστρεψε με «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1!

Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας στις 10:00, με στόχο να μας ψυχαγωγεί και να μας ενημερώνει για μία ακόμα χρονιά.

Η Φαίη φέτος ξεκίνησε με μια ανασκόπηση στις προηγούμενες πρεμιέρες της, την οποία παρακολούθησε καθισμένη σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να είναι πρώτο πρόσωπο που είδαμε στη φετινή της πρεμιέρα, κατεβαίνοντας μαζί την σκάλα του πλατό το 2013.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και υποδέχτηκε τους νέους συνεργάτες της!

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Με την εμπειρία και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες, άλλες φορές όχι και τόσο… Επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Αλέξης Μίχας θα μας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μπροστά – αλλά κυρίως πίσω – από τις κάμερες με αποκλειστικά ρεπορτάζ. 

Read More

And More