Η Φαίη Σκορδά πάνω απ’ όλα είναι μαμά! Πού συνόδευσε το γιο της; (pic)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, μιας και η πρεμιέρα της εκπομπής της έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά στο καθιερωμένο πόστο της ανανεωμένη και με ανεβασμένη διάθεση έχοντας στο πλευρό της παλιούς και νέους συνεργάτες. Γι’ ακόμα μία χρονιά θα κάθεται δίπλα της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την ομάδα.

Η αγωνία, λοιπόν, για την πρεμιέρα μπορεί να είναι μεγάλη, όμως η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να μην βγαίνει εκτός προγράμματος και πέρα από την ενασχόλησή της με την εκπομπή, να βρίσκει χρόνο και για τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη. Τα δύο αγόρια απολαμβάνουν για λίγο ακόμα τον ελεύθερο χρόνο, καθώς από τις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν και πάλι τα σχολεία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πού συνόδευσε τον μικρότερο γιο της, Δημήτρη. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, η Φαίη Σκορδά μας ενημέρωσε πως ο βενιαμίν της οικογένειας ξεκίνησε μαθήματα taekwondo ενώ ευχήθηκε “καλή αρχή στους αθλητές μας”.

Δες τη φωτογραφία:

Καλή αρχή!

Read More

And More