Η φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση της Αναστασίας Καίσαρη! Η πασαρέλα και η χλιδάτη διακόσμηση! Βίντεο

Με δυο και όχι ένα γάμο η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον άντρα της ζωής της, τον Βέλγο Τhomas Persy! H όμορφη Αναστασία παντρεύτηκε με καθολικό γάμο το βράδυ της Παρασκευής ενώ το Σάββατο παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου  στο Παλαιό Ψυχικό, κάνοντας τον ορθόδοξο γάμο της! Το ΤLIFE, ήταν εκεί και σου έδειξε το ρομαντικό γάμο με τη νύφη να λάμπει μέσα στο ρομαντικό και αριστοκρατικό νυφικό της, που ήταν μια δημιουργία της Celia Kritharioti!

Mετά το γάμο το ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επέλεξε η ίδια η Αναστασία. Οι αποθήκες του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό εκεί όπου έμπαιναν παλιά τα αεροπλάνα για να επισκευαστούν διαμορφώθηκε σε μια πολυτελέστατη αίθουσα όπου επικρατούσε το χρυσό και στα υπέροχα στολισμένα τραπέζια των καλεσμένων, του περίμενε μια μπομπονιέρα που ήταν μια χρυσή βεντάλια

Οι καλεσμένοι, που ξεπέρασαν τους 1300 όπως αποκάλυψε ο ευτυχής πατέρας Κώστας Καίσαρης στην Τατιάνα Στεφανίδου, διασκέδασαν με την ψυχή τους τόσο με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού όσο και του Ίαν Στρατή! Το “γλέντι” ξεκίνησε με την μπάντα της Κέρκυρας που εντυπωσίασε τους πάντες ενώ όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν μοντέλα ντυμένα σαν αγγελάκια της Victoria Secret, έκανα πασαρέλα στο διάδρομο δίπλα στους καλεσμένους!

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

 

Τα τραπέζια με τον εντυπωσιακό στολισμό είχαν μπροστά τους όμορφες κοπέλες που κρατούσαν το νούμερο του τραπεζιού για να εξυπηρετηθούν οι καλεσμένοι!

 

 

Read More

And More