Η φαντασμαγορική συναυλία των Scorpions στο Σ.Ε.Φ

Μια μοναδική συναυλία με πολύ ρυθμό και ένταση έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι θρυλικοί Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ελληνικό κοινό τους αποθέωσε στην τελευταία συναυλία που έδωσαν στη χώρα μας.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Γιώργος Γάκης & The Troublemakers, ένα πενταμελές κλασικό μελωδικό rock σχήμα μαζί με τις Fortissimo, συγκρότημα αποτελούμενο από 4 γυναίκες που παίζουν βιολί. Ενώ, τη σκυτάλη πριν την εμφάνιση των Scorpions πήραν οι Firewind.

Μετα το “ζέσταμα” από τα support groups, το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε ένα show μεγάλων προδιαγραφών. Το ελληνικό κοινό που τόσα χρόνια τους λατρεύει, τους επεφύλαξε μια υποδοχή ανάλογη του ονόματος τους και το κατάμεστο στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το που ανέβηκαν στο stage. Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας τους με τίτλο “Get your sting and blackout”, έγινε sold out!

Οι Klaus Meine, James Kottak, Pawel Maciwoda, Rudolf Schenker και Matthias Jabs, προσέφεραν στο κοινό μια τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία που είχε τα πάντα. Ρυθμό, ένταση, μελωδία, κίνηση και φώτα. Οι Scorpions έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν στoυς θαυμαστές τους, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως τα “Wind of change”, “Still loving you”, “Blackout” και “Send me an angel”.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους, χάρισαν στο κοινό μπαγκέτες για drums, τις οποίες πετούσαν στους τυχερούς που βρίσκονταν στο μπροστινό μέρος της αρένας. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έδωσαν στον Klaus Meine μια ελληνική σημαία, την οποία αφού φόρεσε στην πλάτη του, τη σήκωσε ψηλά και ύστερα την τοποθέτησε στο κεντρικό κομμάτι της σκηνής.

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία:

Read More

And More