Η Φάρμα: Το φλυτζάνι του Γρηγόρη Αναστασιάδη και το χαρμόσυνο νέο για την Αγγελική Ηλιάδη

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα διανύοντας μια δύσκολη περίοδο στο ριάλιτι του ANT1, μετά τον τραυματισμό του αλλά και την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια και ο 35χρονος personal trainer έζησαν το δικό τους ειδύλλιο στη Φάρμα το οποίο διακόπηκε μετά την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας. Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε εκτάκτως από τη Φάρμα.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν σταμάτησε να αναφέρεται στην Αγγελική Ηλιάδη η οποία στο νέο επεισόδιο επέστρεψε στη Φάρμα, όπως πρόδωσε και το τρέιλερ του ριάλιτι.

Η Μαρία Παπαγεωργίου αποκάλυψε το… ταλέντο της στο φλυτζάνι όταν έκανε τις προβλέψεις της για το μέλλον του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η ίδια μάλιστα «διάβασε» στο φλυτζάνι την επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη κάτι που έδωσε ελπίδες στον Γρηγόρη, ο οποίος δεν γνώριζε το παραμικρό για την τραγουδίστρια μετά την αποχώρησή της.

Στη συνέχεια η πρόβλεψη της Μαρίας Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε, αφού η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη Φάρμα αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Δες επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Η τρυφερή ανάρτηση για την γιορτή του

 

 

Read More

And More