Η Fischer στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για 5η συνεχή χρονιά!

Η Fischer δίνει και φέτος το «παρών» στη Θεσσαλονίκη, ως χορηγός των Βραβείων Κοινού του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Για 5η συνεχή χρονιά, η πιο σινεφίλ μπίρα, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ότι πιο ανατρεπτικό και ενδιαφέρον έχουν να προτείνουν οι σύγχρονες τάσεις της 7ης τέχνης!

Το φετινό φεστιβάλ επανέρχεται με φρέσκια ματιά, σαφή κατεύθυνση προς το ανεξάρτητο σινεμά και φιλοξενεί όπως κάθε χρόνο, ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, διεθνούς φήμης προσκεκλημένους, κινηματογραφικά αφιερώματα καθώς ανοιχτές δημιουργικές συζητήσεις με κύριο άξονα, τον κινηματογράφο.

Οι εκδηλώσεις και οι προβολές του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ιστορικού Ολύμπιον και την προβλήτα Α’ στο λιμάνι της πόλης, από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2011.

Την αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει ο Αλεξάντερ Πέιν με τη νέα του ταινία Οι απόγονοι / The Descendants. Το παρών θα δώσουν επίσης ο Όλε Κρίστιαν Μάντσεν, πρεσβευτής του νέου κύματος του δανέζικου κινηματογράφου, με τη νέα του ταινία Superclasico, ο Ερντέν Κιράλ, από τους σπουδαιότερους τούρκους auteurs, ο οποίος θα τιμηθεί από το φεστιβάλ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης αλλά και αυστριακός δημιουργός Ούλριχ Ζάιντλ. Μεταξύ άλλων το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μοναδικά αφιερώματα σε μία εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του ανεξάρτητου σινεμά, τη Σάρα Ντράιβερ αλλά και στον έλληνα δημιουργό, Κωνσταντίνο Γιάνναρη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 52ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και το πρόγραμμα προβολών επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές παρέα με τη ξεχωριστή γεύση της Fischer.

Read More

And More