Η fit πλευρά της Τζένης Μπαλατσινού! Φωτογραφίες

Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες. Η πόλη ήταν από νωρίς το πρωί στους ρυθμούς του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος και πλημμύρισε από χιλιάδες δρομείς. Ανάμεσά τους ήταν και αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης που έτρεξαν για καλό σκοπό.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν μία από αυτούς που έκαναν την “Διαδρομή Προσφοράς” ενισχύοντας τα 2 μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, το Αγία Σοφία και το Παν. & Αγλαΐα Κυριακού.

#diadromiprosforas #diadromiprosforasopap #marathon #opaprunningteam Μπράβο σε όλους!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις


Η παρουσιάστρια του Mega χαάρηκε ιδιαίτερα τη συμμετοχή της αυτή κι ενώ οι τηλεθεατές την έβλεπαν στην εκπομπή εκείνη έτρεχε με στόχο τον τερματισμό!

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και πολλές φίλες της από τη showbiz . Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ελένη Πετρουλάκη. Όλες ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Φυσικά, η Τζένη μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ήταν από τις λίγες φορές που την βλέπουμεμε τόσο αθλητικό look.

Βέβαια, είναι γνωστό ότι αγαάει πολύ τη γυμναστική και φροντίζει το σώμα της. Τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό και το καλοκαίρι πολλά μπάνια. Πάνω απ’ολα όμως, δεν ξεχνά ποτέ την ενυδάτωση, τόσο για το σώμα όσο και για το δέρμα. Πράγμα που σημαίνει ότι πίνει πολύ νερό.

Για το καλλίγραμμο κορμί της δεν παίζει όμως μόνο ρόλο η άσκηση αλλά και η σωστή διατροφή. Τηρεί τα γεύματα και αν στο ενδιάμεσο πεινάσει επιλέγει υγιεινά σνακ με φρούτα και λαχανικά. Το γεγονός ότι μαγειρεύει και η ίδια της δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στις θερμίδες που καταναλώνει. Λάτρης της μεσογειακής διατροφής και δεν λείπει από το καθημερινό διαιτολόγιό της το ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά.

Read More

And More