Η Φωτεινή Δάρρα κάνει πρόβα νυφικού και είναι απλά υπέροχη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Φωτεινή Δάρρα μπορεί να έχει ντυθεί ήδη μία φορά νυφούλα στο γάμο της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαχριστούδη, όμως κάνει ξανά πρόβα νυφικού! Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έκανε fitting στο ατελιέ διεθνούς οίκου και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE και στον Πέτρο Χόντο φορώντας υπέροχες νυφικές δημιουργίες που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Φωτεινή Δάρρα επιλέχθηκε από διάσημο οίκο για το φινάλε του show του την ερχόμενη Τρίτη στο catwalk του “Yes, I do”. Θέμα του γνωστού bride show θα είναι η δεκαετία του 1920, που αναμφισβήτητα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά και την ποιότητα της αγαπημένης καλλιτέχνιδας. Η γνωστή τραγουδίστρια δοκίμασε κομψά και λιτά νυφικά τα οποία είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς το τούλι και μας χάρισε μερικές εντυπωσιακές άκρως χαμογελαστές πόζες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Φωτεινή Δάρρα προετοιμάζεται για τη μεγάλη συναυλία της στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου με τη Συμφωνική ορχήστρα του νησιού υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Jens Georg Bachman. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην έρευνα ανθρώπων με μυασθένεια.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More