Η φωτογράφηση των στελεχών του ANT1 στο μέγαρο που μένουν οι λαθρομετανάστες!

Στο Μέγαρο που μένουν από χθες οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική είχε γίνει πριν από λίγο καιρό η φωτογράφηση των συντελεστών του Ant1. Ο λόγος για το Μέγαρο Υπατία, όπου είχαν φωτογραφηθεί το Δεκέμβριο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που συνεργάζονται με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το πολυτελέστατο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ηπείρου και Πατησίων, όπου διαμένουν από τα ξημερώματα οι μετανάστες είχε φιλοξενήσει τους συντελεστές του Ant1 σε μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση για το περιοδικό “Life&Style” του Δεκεμβρίου.

Με χαρούμενη διάθεση και πολύ κέφι, παρά το φορτωμένο προγραμμά τους, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Καραμέρος, η Νάντια Μπουλέ και ο Χάρης Χριστόπουλος είχαν ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, απολαμβάνοντας τη ζεστή ατμόσφαιρα του πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρου. Ακόμη, στην παρέα τους βρίσκονταν ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Χριστόφορος Πέσκιας από το “Top Chef”, αλλά και ο Νίκος Μουρατίδης.
Η ξεχωριστή παρέα είχε φορέσει τα γιορτινά της, ο Γιώργος Καραμέρος σέρβιρε το πρώτο ποτήρι σαμπάνιας και οι κριτές του “Top Chef” δοκίμαζαν μερικά από τα εδέσματα, που είχαν ετοιμαστεί για το πάρτι.

Από το περιοδικό “Life&Style

Read More

And More