Η φωτογράφος Calliope βαπτίζει τις δίδυμες κόρες της!

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της περιμένει σήμερα η διάσημη φωτογράφος Καλλιόπη Καρβούνη ή Calliope (όπως είναι γνωστή), η οποία βρίσκεται στην Πάτμο για να βαπτίσει τις δίδυμες κορούλες της.

Η Καλλιόπη και ο αγαπημένος της σύζυγος Χρήστος θα βαπτίσουν τα δίδυμα κορίτσια τους σήμερα, στις 19:30, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Χώρα της Πάτμου. Τα ονόματα των παιδιών θα είναι Άννα Απολλωνία Ευγενία και Ίντια Ολυμπία Βαρβάρα.

Η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Λεβέντης και η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη θα είναι ανάμεσα στους νονούς των δυο κοριτσιών.

Μάλιστα, στο νησί κατέφθασαν τις τελευταίες μέρες. πολλοί επώνυμοι για να παραστούν στη λαμπερή βάπτιση και να ευχηθούν από κοντά στην Calliope, την Ελληνίδα φωτογράφο που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, εδώ και 20 χρόνια.

Χθες, το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τα δίδυμα σε μια δεξίωση που ετοίμασε στο σπίτι του, στην Πάτμο, το ζευγάρι Blaxland-Horne, προς τιμήν των δυο κοριτσιών. Σε ένα ευχάριστο κλίμα και κάτω από τα αστέρια του λαμπερού ουρανού της Πάτμου, διασκέδασαν οι καλεσμένοι που βρίσκονται ήδη στο νησί για την βάπτιση των δυο κοριτσιών. Όμορφες παρουσίες και ζωηρά χαμόγελα πλαισίωσαν την λαμπερή βραδιά.

Read More

And More