Η «φρεσκοπαντρεμένη» Αναστασία Καίσαρη ετοιμάζεται για την ημέρα του… Αγίου Βαλεντίνου!

Ταλαντούχα, όμορφη, επιτυχημένη και… φρεσκοπαντρεμένη. Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη με την σύζυγό του Χριστιάνα ετοιμάζεται για την… «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» και μιλά για όλα. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στην Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών, η Αναστασία Καίσαρη που παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό τον αγαπημένο της Thomas Persy μιλά για όλα.

Σε λίγες ημέρες είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Πιστεύετε σε αυτήν τη γιορτή ή είναι μια γιορτή καθαρά για εμπορικούς λόγους;

Σίγουρα είναι μια γιορτή που την έχουν δημιουργήσει καθαρά για εμπορικούς λόγους. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκω κάθε ευκαιρία να γιορτάζω την αγάπη πολύ ιδιαίτερα και ευχάριστα. Είμαι αθεράπευτα ρομαντική, όπως δηλώνω πάντα. Είμαι πολύ Βαλεντίνα.

Εσείς τι θα προτείνατε για δώρο;

Εμένα μου αρέσουν οι καρδιές και μου αρέσει πολύ και το κόκκινο. Οπότε μια ρουμπινένια καρδιά. Έχω κάτι κόκκινες μαλτένιες καρδιές, που τις φοράω συχνά στα αυτιά μου και έχουν τα αρχικά του άνδρα μου και τα δικά μου. Είναι κάτι πολύ προσιτό στην τιμή και πολύ εύκολο να το φοράς στην καθημερινή σου ζωή.

Τι θα θέλατε να σας προσφέρει ο σύζυγός σας εκείνη την ημέρα;

Κάτι συμβολικό, όπου να φαίνεται πολύ περισσότερο η σκέψη παρά τα χρήματα που έχει ξοδέψει.

Είστε φρεσκοπαντρεμένη. Πιστεύετε στον έρωτα για πάντα;

Ναι, πιστεύω. Θέλω να πιστεύω ότι αν έχεις τη διάθεση να μεγαλώνεις με τον άλλον, να εξελίσσεσαι και να βαδίζεις μαζί του με αλληλοκατανόηση υπάρχει πραγματικός έρωτας.

Τι θαυμάζετε στον σύζυγό σας, Thomas Persy;

Πολλά πράγματα, αλλά θαυμάζω τη λογική του και τον τρόπο που δίνει τα πάντα χωρίς ανταλλάγματα.

 

 

Read More

And More