Η Γεωργία Κάλτση έλαμψε χθες στο fashion show του Δημήτρη Στρέπκου! Η συγκλονιστική ιστορία της! [pics,vid]

Ένα λαμπερό fashion show έγινε χθες στα πλαίσια της AXDW! Ο Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος έκανε ένα φαντασμαγορικό show και όπως πάντα μας εξέπληξε με τις δημιουργίες του αλλά και με τις προσωπικότητες που επέλεξε να κάνουν guest  στο fashion show του στο Ζάππειο.

Ανάμεσα σε αυτές η πανέμορφη Γεωργία Κάλτση που βρέθηκε στο αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα που έγινε στην Κηφισίας το 2015 στο οποίο εκείνη τραυματίστηκε και ο φίλος της Αποστόλης σκοτώθηκε. Εκείνη ψύχραιμη προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια … Τα χρόνια πέρασαν και η Γεωργία συνεχίζει να είναι το όμορφο και δυναμικό κορίτσι που ήταν πάντα!

Η ίδια είχε πει σσε παλαιότερη συνέντευξή της για την τραγικό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή!

“Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στο τάφο. Όλα τα θυμάμαι. Κανείς από τη παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα. Ένιωθα τη ζέστη από τη φωτιά που είχε ανάψει στο αυτοκίνητο.Με έσωσε ένα δερμάτινο μπουφάν που φορούσα και δεν καιγόταν. Προσπαθούσα να μην λιποθυμήσω για  να βοηθήσω και τους υπόλοιπους φίλους μου. Έφτανα με το δεξί μου χέρι τον Αποστόλη αλλά ο Αποστόλης δεν είχε σφυγμό. Έβαλα δύναμη να συρθώ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να βγω από το αμάξι.Έμεινα η μισή έξω από το αυτοκίνητο και θυμάμαι ότι φώναζα συνέχεια βοήθεια.Είχα σπάσει τη μέση μου, είχα εγκαύματα και σημάδια στα χέρια . Όλα έγιναν τόσο γρήγορα . Σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οι περαστικοί μας βοήθησαν ενώ στη συνέχεια ήρθε και η Πυροσβεστική”

Χθες εντυπωσίασε φορώντας δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου στην πασαρέλα του show του Celebrity Skin! Δες βίντεο και φωτογραφίες

 

Read More

And More