Πότε κάνει πρεμιέρα

Η Γη της Ελιάς: Το ΤLIFE στην παρουσίαση της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου – Απουσίαζε η Άντζελα Γκερέκου

Μια συναρπαστική καθημερινή σειρά, γυρισμένη στα πανέμορφα τοπία της Μάνης, πρόκειται να γίνει η νέα «εμμονή» των τηλεθεατών στους μήνες που μας έρχονται.

«Η γη της ελιάς», η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ένα κάλεσμα από την ομάδα παραγωγής, των συντελεστών της σειράς και του Mega προκειμένου να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους το πρώτο επεισόδιο της σειράς και όσα συναρπαστικά αναμένονται να δούμε σε αυτή.

Το παρών όπως ήταν αναμενόμενο έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη σειρά με μόνη εξαίρεση την Άντζελα Γκερέκου, η οποία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου επεφύλασσε και μια έκπληξη σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, που δεν ήταν άλλη από την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Η Γη της Ελιάς λοιπόν θα προβληθεί για πρώτη φορά στις οθόνες μας την 1η Σεπτεμβρίου στην Prime time ζώνη του Mega.

Ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε στην εκδήλωση με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE και κατέγραψε όλες τις λαμπερές παρουσίες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More