Η… γιαγιά Άννα Βίσση δηλώνει: “Η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα”!

Η Άννα Βίσση έγινε γιαγιά, όχι όμως μια συνηθισμένη γιαγιά, και μίλησε στην εφημερίδα “Θέμα” και το ένθετo Thema People για την εμπειρία αλλά και όπως ήταν φυσικό για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα.

“Είναι ωραίο να είσαι γιαγιά. Φτάνει να μη σε έχει πάρει από κάτω ηλικιακά. Να μην υπάρχει ο φόβος της ηλικίας… Η γέννηση του εγγονού μου ήρθε πολύ ωραία και φυσικά. Είναι δώρο για μένα, όχι απειλή”.

Μιλώντας για την παρουσία της στον τοκετό της κόρης της Σοφίας: “Παρακολούθησα για πρώτη φορά γέννα από κοντά…. Εγώ δεν είχα γεννήσει φυσιολογικά, ούτε δεν το είχα ζήσει ως προσωπική εμπειρία. Ήταν σαφώς πολύ πιο έντονο γιατί παρακολουθούσα να συμβαίνει στην κόρη μου. ΜΙλούσα συνέχεια γι’ αυτό μετά…. Ήταν τεράστια εμπειρία. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” . Και φυσικά η συγκίνηση ήταν διάχυτη: “Μόλις είδα ότι η διαδικασία πήγαινε καλά και με ασφάλεια για το παιδί μου, ηρέμησα. Δεν προλάβαινα να συνειδητοποιήσω τίποτα. Ήμουν σαν χαζή και γέλαγα. Μετά όλοι κλαίγαμε. Είναι το πιο ωραίο κλάμα της ζωής σου. Έχω κλάψει κι άλλες φορές… Όταν γέννησα είχα συγκινηθεί πολύ. Αλλά αυτή είναι μια διπλή χαρά, το παιδί σου κάνει παιδί”.

Η περήφανη γιαγιά δηλώνει: “Εϊμαι “τελειωμένη” γιαγιά…. Όταν ήμουν εκεί, επειδή γεννήθηκε μικρούλης, ήταν γύρω στα 2.300 κιλά, τον κράτησαν και τον περιποιήθηκαν για λίγες μέρες. Και κοιμόταν πάρα πολύ. Άνοιγε τα μάτια του 10 λεπτά τη μέρα. Τώρα όμως που έφυγα έχει τα μάτια του ανοιχτά και είναι και μπλε και θέλω να το δω αυτό”.

Η Άννα Βίσση δε διστάζει να ομολογήσει ότι η κόρη της είναι καλύτερη μάνα από ό,τι υπήρξε η ίδια: “Η Σοφία είναι φοβερή μάνα. Έχει αυτή τη φυσικότητα απέναντι στο παιδί της. Θηλάζει, που είναι μαγικό και ωραίο πράγμα. Σαν να το χει ξανακάνει. Κι εγώ θα το είχα αν ήμουν εκεί. Είμαι καλή με τα μωρά, έχω τη σχέση τη μητρική και προστατευτική. Ήδη νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα”.

Όσο για τον… παππού, Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση τον χαρακτηρίζει ως τον “άνθρωπό” της: “”Εχω ερωτευτεί ξανά. Δεν έχω αγαπήσει όμως. Έχω ερωτευτεί για μια βδομάδα, πέντε μήνες, μέχρι ένα χρόνο, αλλά αυτό που έχω με το Νίκο θα το έλεγα μουσικό έρωτα και ανθρώπινη αγάπη. Είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπος μου…. Κοιτώ το Νίκο και βλέπω και τη Σοφία μαζί. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Και σαφώς ο καλύτερός μου φίλος πνευματικά. Προλαβαίνω λες για άλλη τέτοια αγάπη σε αυτή τη ζωή; Δε νομίζω….”

Read More

And More