Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγινε ξανά γιαγιά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου καθώς ένα νέο μέλος ήρθε να προστεθεί στην οικογένειά τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ, πριν λίγες ημέρες ο γιος τους Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Έλλη Παπαδιαμάντη έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η χαρμόσυνη είδηση δεν διέρρευσε σε άλλα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο «ακτιβιστής» Παναγιώτης έχει επιλέξει να κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημόσια παρουσία του αλλά και φυσικά την προσωπική του ζωή.

Όταν ο 29χρονος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους γονείς του, εκείνοι δεν έκρυψαν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους που θα αποκτήσουν εγγονάκι! Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η αριστούχος απόφοιτος του κολεγίου, Έλλη Παπαδιαμάντη ήταν η κατάλληλη για τον γιο τους. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει αποκτήσει ήδη μια εγγονή από την κόρη της Καρολίνα. Η Καρολίνα Αγγελοπούλου (κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο) παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Λονδίνο τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου και το μωρό της ήρθε στον κόσμο το 2014.

Το love story του Παναγιώτη και της Έλλης

Γνωρίστηκαν στα θρανία του  αμερικανικού κολεγίου κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η όμορφη Έλλη αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον του Παναγιώτη, καθώς ήταν μια από τις πλέον αριστούχες και όμορφες του κολεγίου. Δεν άργησαν να συνάψουν σχέση. Η Έλλη Παπαδιαμάντη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά πριν από την αποφοίτησή της είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι και κατ’ επέκταση με την κλασική μουσική, στην οποία οι ειδήμονες τη θεωρούν εξαιρετικό ταλέντο.

/

Λατρεύει, άλλωστε, τη μουσική, την οποία έχει σπουδάσει, καθώς οι γονείς της έχουν δικό τους ωδείο στο Χαλάνδρι.

Διάβασε περισσότερα στην εφημερίδα ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί

Read More

And More