Site icon TLIFE

Η Gisele παρουσιάζει το νέο μέλος της οικογένειάς της! Δες την πρώτη φωτογραφία της Vivial Lake

H εκθαμβωτική Gisele έγινε για δεύτερη φορά μανούλα το Δεκέμβριο που μας πέρασε. Τώρα αποφασίζει να συστήσει την μονάκριβη κόρη της στους θαυμαστές και το ευρύ κοινό. Ιδού λοιπόν η αξιολάτρευτη Vivian Lake, στην αγκαλιά της διάσημης μαμάς της.

Το super model από τη Βραζιλία αποφάσισε να αναρτήσει την εν λόγω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο facebook. Η φωτογραφία συνοδευόταν από την εξής λεζάντα “Η αγάπη είναι τα πάντα! Να έχετε μια χαρούμενη Παρασκευή και πολλή αγάπη όλοι!”

Η Gisele ζει την ευτυχία στο πλευρό το συζύγου της Tom Brady, με τον οποίο έχει ήδη ένα γιο, τον τρίχρονο Benjamin. Ο Tom έχει ακόμη έναν γιο, τον John από την προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan.

Ο ευτυχής μπαμπάς αναλαμβάνει καθήκοντα για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογενείας, όσο η Gisele φροντίζει το νέο μέλος της οικογένειας στο σπίτι. Έτσι ο Tom και οι δύο του γιοι βγαίνουν βόλτα στο πάρκο. “Νομίζω πως είναι υπέροχο να έχουν τα αγόρια μου ένα κορίτσι στο σπίτι”, αναφέρει για τον ερχομό της κόρης του.

© 2024 tlife.gr