Η Γκαλένα Βελίκοβα απαντάει στις καταγγελίες

Για πρώτη φορά η Γκαλένα Βελίκοβα στην εκπομπή “Αξίζει να το δεις” απαντάει στις κατηγορίες που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για το πρόσωπό της και τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”.

“Η παραγωγή έχει επιλέξει όλα τα άτομα που συμμετέχουν, όχι εγώ” ξεκαθαρίζει η κριτής του show καθώς είχε κατηγορηθεί οτι τα ζευγάρια που οι χορογράφοι είναι δάσκαλοι στην σχολή της.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Πηγή Δεβετζή, η οποία μέσω συνεντεύξεως που έδωσε σχολίασε πως η αποχώρηση της από το παιχνίδι οφειλόταν στην Γκαλένα Βελίκοβα αφού ο παρτενέρ της δεν ήταν μαθητής της.

“Ο καβαλιέρος της Πηγής είναι ενεργός αθλητής και εγώ προπονώ αθλητικά ζευγάρια που μετέχουν σε αγώνες. Οπότε και αυτός είναι μαθητής μου ενεργός. Πρέπει να καταλάβει οτι ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει και ψηφίζει ότι θέλει. Από εμένα πάντως έχει πάρει και καλούς βαθμούς.”

“Το παιχνίδι είναι ένας διαγωνισμός είναι και ο καθένας όταν παίρνει καλό βαθμό λέει οτι είναι η καλύτερη κριτική επιτροπή του κόσμου, όταν παίρνεις κακό βαθμό θεωρείς οτι είναι χειρότερη. Έτσι θα αντιδρούσα και εγώ στην θέση τους” ήταν η απάντηση που έδωσε στην Ματθίλδη Μαγγίρα όταν την ρώτησε εάν πιστεύει τους βαθμούς που βάζει.

“Η Ευγενία Μανωλίδου είναι πολύ καλή. Πιστεύω οτι θα κάνει θαύματα στη συνέχεια” ήταν το σχόλιο της για την παρουσιάστρια που δοκιμάζεται φέτος στις πιρούετες!

Σε ερώτηση του Φωκά Ευαγγελινού για το πως διατηρεί αυτή τη σιλουέτα είπε πως κάνει ώρες προπόνησης, σωστή διατροφή και κάθε βράδυ πέφτει νωρίς για ύπνο!

Read More

And More