Η Γωγώ Μαστροκώστα γίνεται σχεδιάστρια! Μάθε στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει η Γωγώ Μαστροκώστα! Η όμορφη πρώην γυμνάστρια και παρουσιάστρια θα ασχοληθεί με ένα χώρο που αγαπάει πάρα πολύ, αυτόν την μόδας. Το σκεφτόταν καιρό και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή χρονικά για να το πραγματοποιήσει και να κυκλοφορήσει την δική της σειρά με μαγιό που σχεδιάζει η ίδια. Η Γωγώ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, όπως εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE, καθώς η κυκλοφορία της σειράς αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

/

Τώρα που η μικρή Βικτώρια έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι περισσότερο ανεξάρτητη, η Γωγώ μπορεί να αφοσιωθεί στο νέο της εγχείρημα. Η σειρά της θα συμπεριλαμβάνει σέξι μπικίνι αλλά και ολόσωμα μαγιό των οποίων οι τιμές θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Σίγουρα τα σχέδιά της θα συζητηθούν ενώ η σειρά θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την άνοιξη.

/

Έχουμε θαυμάσει πολλές φορές το καλλίγραμμο κορμί στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις οπότε τώρα θα την βλέπουμε να φοράει μαγιό που έχει σχεδιάσει η ίδια!

/

Βέβαια, η Γωγώ σκέφτεται να μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας οπότε έχει κι άλλα σχέδια. Μαζί με την νονά της κόρης της Στάλω Ηλία θα δημιουργήσει και μία σειρά ρούχων!

/

Ωστόσο, ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμά της, με τις πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, η Γωγώ βρίσκει και λίγο χρόνο για να χαλαρώσει! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας να απολαμβάνει τον καφέ της…

Read More

And More