Site icon TLIFE

Η Γωγώ Μαστροκώστα γίνεται σχεδιάστρια! Μάθε στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ετοιμάζεται να κάνει η Γωγώ Μαστροκώστα! Η όμορφη πρώην γυμνάστρια και παρουσιάστρια θα ασχοληθεί με ένα χώρο που αγαπάει πάρα πολύ, αυτόν την μόδας. Το σκεφτόταν καιρό και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή χρονικά για να το πραγματοποιήσει και να κυκλοφορήσει την δική της σειρά με μαγιό που σχεδιάζει η ίδια. Η Γωγώ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, όπως εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE, καθώς η κυκλοφορία της σειράς αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

/

Τώρα που η μικρή Βικτώρια έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι περισσότερο ανεξάρτητη, η Γωγώ μπορεί να αφοσιωθεί στο νέο της εγχείρημα. Η σειρά της θα συμπεριλαμβάνει σέξι μπικίνι αλλά και ολόσωμα μαγιό των οποίων οι τιμές θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Σίγουρα τα σχέδιά της θα συζητηθούν ενώ η σειρά θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την άνοιξη.

Έχουμε θαυμάσει πολλές φορές το καλλίγραμμο κορμί στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις οπότε τώρα θα την βλέπουμε να φοράει μαγιό που έχει σχεδιάσει η ίδια!

Βέβαια, η Γωγώ σκέφτεται να μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας οπότε έχει κι άλλα σχέδια. Μαζί με την νονά της κόρης της Στάλω Ηλία θα δημιουργήσει και μία σειρά ρούχων!

Ωστόσο, ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμά της, με τις πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, η Γωγώ βρίσκει και λίγο χρόνο για να χαλαρώσει! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας να απολαμβάνει τον καφέ της…

© 2024 tlife.gr