Η γοητευτική κυρία της φωτογραφίας είναι σύντροφος αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού!

«Οι Φάλαινες του Αυγούστου» του Ντέιβιντ Μπέρρυ, ένα υπέροχο έργο ύμνος στη ζωή και στην ανθρώπινη αλληλεγγύη, παρουσιάζεται από τις 18 Οκτωβρίου 2019 στο Θέατρο Χώρα. Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, προχωρημένης ηλικίας, συναντώνται σε ένα νησί το καλοκαίρι, μετρώντας αντοχές, αναμνήσεις, ελπίδες, αγωνίες και όνειρα.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη θεατρική περίοδο 2001-2002 από το Εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη. Τους βασικούς ρόλους κρατούσαν οι: Αντιγόνη Βαλάκου, Βέρα Ζαβιτσιάνου, Νέλλη Αγγελίδου και Γιώργος Τσιτσόπουλος. «Οι Φάλαινες του Αυγούστου», επίσης, έγιναν ταινία το 1987 σε σκηνοθεσία Λίντσει Άντερσον, με πρωταγωνίστριες τη Μπέτυ Ντέιβις και τη Λίλιαν Γκις στο ρόλο των δύο ηλικιωμένων αδελφών.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές της. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκεί τον αγαπημένο ηθοποιό Μιχάλη Μητρούση, σε μία σπάνια έξοδο με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Πουτκάρη, αλλά και την κόρη του, Μαρίλια Μητρούση, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

«Ναι, τώρα έχω σχέση με μια κοπέλα, η οποία είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, τραγουδάει και όπερα και λέγεται Κωνσταντίνα Πουτκάρη. Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Πάντα ερωτεύομαι τους ανθρώπους που έχω σχέση, δεν γίνεται αλλιώς. Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι ταλαντούχα, είναι μικρή, έχουμε διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό.

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis Press

Read More

And More