Η γυναίκα που αντιμετώπισε τους σφαγείς του Λονδίνου! – “Θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο”

Μια 48χρονη μητέρα δυο παιδιών ρίσκαρε τη ζωή της και έπιασε… κουβέντα στους τρομοκράτες που αποκεφάλισαν στρατιώτη μπροστά στα ματιά περαστικών σε δρόμο του Λονδίνου.
Η φωτογραφία της την ώρα που μιλά με έναν από τους δυο δράστες κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και η Βρετανία έχει βρει την ηρωίδα της ημέρας.
Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από τη σοκαριστική στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας και του αποκεφαλισμού ενός στρατιώτη από δυο άνδρες, στη μέση του δρόμου, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Τότε, μια γυναίκα, η 48χρονη Ingrid Loyau-Kennett, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον έναν από τους δράστες.
Με ματωμένα χέρια και κρατώντας συνεχώς τα όπλα του εγκλήματός τους, μαχαίρια κι έναν μπαλτά, οι δυο άνδρες δε φεύγουν από το σημείο. Περιμένουν την αστυνομία.
Ο κόσμος που έχει άθελά του γίνει μάρτυρας ενός στυγερού εγκλήματος, δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Περιμένουν όλοι την αστυνομία. Μέχρι που μια γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αποφασίζει να υψώσει ανάστημα στον έναν από τους δυο τρομοκράτες. Οι οποίοι, πάντως, δεν έδειξαν καμία επιθετικότητα προς τους πολίτες που ήταν μαζεμένοι στο σημείο της δολοφονίας.

Read More

And More