Η γυναίκα που γέννησε στα 60 της χρόνια! Έγινε μάνα κόντρα σε ταμπού και κακόβουλα σχόλια

Η γυναίκα που γέννησε στα 60 της χρόνια! Έγινε μάνα κόντρα σε ταμπού και κακόβουλα σχόλια | tlife.gr

Μέσα στον οικισμό της Ρόδου, εκεί που πρέπει να περπατήσεις με τα πόδια για να πας, μένει η κυρία Χαριστούλα Καρυώτη από τον Αρχάγγελο, με τον άντρα της και τα δίδυμα αγόρια τους. Τους 23χρονους σήμερα Νικόλα και Άγγελο που η είδηση της γέννησής τους – από μία 60χρονη γυναίκα – αποτέλεσε ιατρική εξέλιξη πρώτου μεγέθους και απασχόλησε τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η τολμηρή Αρχαγγελίτισσα, στα 80 κάτι της σήμερα, μιλάει στην εφημερίδα «Ροδιακή» για όλα εκείνα που την προβλημάτισαν, την στεναχώρησαν και την έκαναν να γελάσει από χαρά.

Ψηλή, λεπτή, καλοντυμένη, με τα μακριά της μαλλιά λευκά πια, αλλά πιασμένα στην ίδια αλογοουρά με τότε και τα δίδυμα αγόρια της δίπλα της. «Είναι τόσο τίμια και τόσο εργατική» λέει ο πατέρας των αγοριών, «που δεν υπάρχει άλλη!».

«Με τον άντρα μου, ήμασταν παντρεμένοι 20 χρόνια, χωρίς παιδί. Είχαμε πάει σε γιατρούς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη… Πρόβλημα σοβαρό δεν είχα, και αν και η ηλικία προχωρούσε έλεγα «θα κάνω παιδί…»! Και πιο πριν οι γιατροί μου λέγανε «είσαι μεγάλη, ζήσε τη ζωή σου, φάε τα λεφτά σου, παιδιά δεν κάνεις…».

Πηγή: Newsit

READ more