Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Καραμίχος απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2nightShow» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τις θέτει 15 καυτά ερωτήματα για θέματα που την αφορούν. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια απαντάει με ειλικρίνεια σε όλα, χωρίς κανένα δισταγμό. Από τη σχέση της με τον Snik, την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, τη μάχη της με τη ζυγαριά έως και το ενδεχόμενο να υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή της. Τέλος, ο Γρηγόρης τής κάνει το τραπέζι και από ότι φαίνεται κανείς τους δε… μασάει να φάει!

Στην παρέα του «The 2night Show» και ο Γιώργος Καραμίχος, που μόλις γύρισε από την Αμερική. Πώς καταφέρνει να συνδυάζει τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» με τα υπερατλαντικά ταξίδια του; Ποια ιστορική παράσταση ετοιμάζει να ανεβάσει στην Αμερική και τι μήνυμα θέλει να περάσει με το συγκεκριμένο θεατρικό έργο;

Τι άποψη έχει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και ποια τεχνική διδάσκει ο ίδιος στους μαθητές του; Γιατί δέχτηκε αρνητικά σχόλια που εμφανίστηκε στο GayPride με τον γιο του; Πώς είναι σχέση του με την κόρη του, που ζει μόνιμα πια στη Δανία; Τέλος, μιλάει για τη σειρά «Ήλιος» που δεν αλλάζει μόνο ώρα προβολής, αλλά μεγαλώνει και το cast της με δυνατά ονόματα, όπως αυτό του Σταύρου Ζαλμά που από ότι φαίνεται έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του!

«The 2nightShow»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη, στις 23:30

Read More

And More