Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας έφτασε! Δες όλα όσα γίνονται στο ΟΑΚΑ

Για 9η χρονιά πραγματοποιείται απόψε, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, το μουσικό ταξίδι της Amita Motion που θα μας γεμίσει Θετική Ενέργεια. Ο ξεχωριστός αυτός μουσικός θεσμός ξεκίνησε στις 17:00 με όλους τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες να περνούν από την σκηνή για να ξεσηκώσουν το κοινό.

Χθες, πραγματοποίησαν και το τελικό τους sound check ενώ σήμερα θα βρίσκονται από νωρίς στο ΟΑΚΑ για να σιγουρευτούν ότι όλα είναι έτοιμα για την εμφάνισή τους στη σκηνή!

Και τα live ξεκίνησαν με πλήθος κόσμου να πηγαίνει σταδιακά στο ΟΑΚΑ …


Θέμης Γεωργαντάς


Freaky Fortune


Μέλισσες


Demy

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες και όλους τους καλλιτέχνες που θα περάσουν από το stage!

Παρουσιαστής της βραδιάς είναι για ακόμη μία φορά ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ ανάμεσά στους καλλιτέχνες είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys and Noise, Demy και Μέλισσες.

Από την βραδιά δεν θα λείψουν όμως και οι εκπλήξεις και δυναμικά guest με τους Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και τους Stavento.

Παράλληλα οι Ήβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Μike, Oge, RiskyKidd, Toquel και ο Dj Pitsi βρίσκονται στο positive booth, για να κρατήσουν αμείωτη την διάθεση μας και να αφήσουν το δικό τους μοναδικό θετικό μουσικό αποτύπωμα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Read More

And More