Η Ιωάννα Λίλη απαντά για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη – “Θα ήταν εντελώς ψέματα αν πω ότι…”

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Revenge Body την οποία θα παρουσιάζει στο Open Tv, η Ιωάννα Λίλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια.

Είναι μια μοντέρνα μαμά που μετρά αισίως δεκατρία χρόνια έγγαμου βίου με τον τέως διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Τι άλλαξε στη ζωή της ο γάμος και ο ερχομός των παιδιών;

«Πολλά πράγματα. Καταρχάς, κυριαρχεί ο ρόλος της μαμάς. Έπειτα έρχεται ο ρόλος της συζύγου και φυσικά της γυναίκας που φροντίζει τον εαυτό της. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως όλα αυτά τα χρόνια ο Θοδωρής είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του και ένας σπουδαίος οικογενειάρχης. Θα μοιραστώ μαζί σου αυτό που μου έχει πει πολλές φορές: Πως με τον Γιάννη έχει καψούρα και με τη Μαρία έρωτα! Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μας παιδί και δεν είχαμε μάθει ακόμα το φύλο, μου έλεγε πως ήθελε κορίτσι. Από την άλλη, εγώ ήθελα αγόρι. Τελικά εισακούστηκαν και των δύο οι επιθυμίες. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως είμαστε ευτυχισμένοι, καθώς έχουμε φέρει στον κόσμο δυο καλά παιδιά που καθημερινά προσπαθούμε να τους δείχνουμε ποιο είναι το σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο ερχομός των παιδιών απομακρύνει το ζευγάρι. Τι συνέβη στη δική τους περίπτωση; «Σίγουρα αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού ύστερα από τον ερχομό ενός παιδιού, πόσο μάλλον δύο παιδιών. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και αλλάζουν οι προτεραιότητες. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να είναι καλά πριν αποκτήσει παιδιά και όχι να σκεφτεί να κάνει παιδί για να έρθει πιο κοντά. Στη δική μας περίπτωση ήμασταν πολύ καλά μεταξύ μας και ο ερχομός των παιδιών μάς ένωσε ακόμα περισσότερο». Σε αυτό το σημείο παίρνω το θάρρος και τη ρωτάω ευθέως αν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος της. «Σοβαρή κρίση δεν υπήρξε ποτέ. Έχουν, όμως, υπάρξει εντάσεις και καβγάδες. Αυτό είναι, όμως, λογικό. Θα ήταν εντελώς ψέματα αν σου πω ότι είναι πάντα όλα ρόδινα. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μη μαλώνει», εξήγησε.

Ωστόσο, ύστερα από δεκατρία χρόνια γάμου, η Ιωάννα παραδέχτηκε πώς εξακολουθεί να έχει δυνατά αισθήματα για τον άνθρωπό της. «Υπάρχει ακόμα φλόγα με τον Θοδωρή. Υπάρχει και έρωτας, αλλά και η ζήλια – και από πλευράς μου και από πλευράς του, σε φυσιολογικά και υγιή πλαίσια. Αυτό άλλωστε είναι και το αλατοπίπερο σε μια σχέση. Πλέον, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να επικοινωνούμε με τα μάτια. Με ένα βλέμμα και μια κίνηση, είτε δική μου είτε δική του, καταλαβαίνουμε τα πάντα».

Read More

And More