Η Ιωάννα Μαλέσκου στόλισε για τα Χριστούγεννα και μας δείχνει το μοντέρνο σαλόνι της (pic,vid)

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και περίπου τρεις μήνες καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Love it“. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση μιας μερίδας του κοινού και καθημερινά προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της.

Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου δεν δουλεύει, προτιμάει να χαλαρώνει στο σπίτι της μαζί με την πολυαγαπημένη σκυλίτσα της, Μπαλού. Έτσι έγινε και σήμερα! Η ξανθιά παρουσιάστρια, αφού στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα, κάθισε στην καναπέ της και χάρηκε τη μέρα μαζί με την τετράποδη φίλη της. 

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, η Ιωάννα Μαλέσκου μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, αλλά και το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της.

Δες τα στιγμιότυπα:

“Της εξηγώ πώς θα περάσουμε «Γλυκά..Χριστούγεννα» με λίγες θερμίδες. Πώς θα βάλουμε … «χρώμα» αλλά όχι κιλά. Πως η «ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις». Δεν είμαι βέβαιη ότι την έπεισα απόλυτα αλλά προσπαθώ. Εσείς τι λέτε;;”, σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More