Η Ιωάννα Μπέλλα μιλά για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες: «Κάνω focus στη δουλειά μου»

Για τη νέα της ζωή στο Λος Άντζελες μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα στη Σάσα Σταμάτη και στην «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά».

Το γνωστό μοντέλο ανέφερε πως το Λος Άντζελες ήταν το μεγάλο της όνειρο, ενώ προτεραιότητα πλέον έχουν τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», αναφέρει  Ιωάννα Μπέλλα.


Σχετικά με την προσωπική της ζωή,  εξομολογείται: «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».


Η Ιωάννα Μπέλλα δίνει και μια απάντηση σε όσους μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

Όσον αφορά το σενάριο για γάμο και οικογένεια, απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ», ανέφερε η Ιωάννα Μπέλλα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη.

Read More

And More