Η Ιωάννα Πηλιχού πήρε το πτυχίο της με τον αρραβωνιαστικό της και την μητέρα της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Η Ιωάννα Πηλιχού ζει μια πολύ όμορφη χρονιά. Η ηθοποιός λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάκη Τσούφη, ήρθε να προσθέσει μία ακόμα σημαντική στιγμή για την ζωή της το 2015. Η Ιωάννα Πηλιχού πήρε την Πέμπτη και επίσημα το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η ίδια είχε περάσει στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, είχε ωστόσο δώσει προτεραιότητα στην ενασχόλησή της με την υποκριτική. Πλέον η ίδια αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και έτσι χθες κράτησε στα χέρια της το πολυπόθητο πτυχίο.

Φυσικά στο πλευρό της ήταν οι αγαπημένοι της άνθρωποι, ο Μάκης Τσούφης αλλά και η μαμά της, Ντίνα. Μάλιστα η μητέρα της είχε χθες την ονομαστική της εορτή και έτσι οι τρεις τους γιόρτασαν διπλά στο ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Πηλιχού μοιράστηκε μέσω Facebook τις φωτογραφίες από την σημαντική αυτή ημέρα ενώ έγραψε: “Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ορκωμοσία! Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε αποχαιρετώ! Είμαι ευτυχισμένη με την μητέρα μου και τον άντρα μου στο πλευρό μου και τα πάντα είναι μαγικά”.

H ίδια έγραψε λίγο αργότερα για να ευχαριστήσει την μητέρα της: “Μαμά σε ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου αυτή την σημαντική ημέρα! Χρόνια πολλά όμορφη μαμά μου! Γιορτάζουμε σήμερα οι τρεις μας στην Θεσσαλονίκη την γιορτή σου και την αποφοίτησή μου”.

Read More

And More