Site icon TLIFE

Η Ιωάννα Πηλιχού πήρε το πτυχίο της με τον αρραβωνιαστικό της και την μητέρα της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Facebook Ioanna Pilichou

Η Ιωάννα Πηλιχού ζει μια πολύ όμορφη χρονιά. Η ηθοποιός λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάκη Τσούφη, ήρθε να προσθέσει μία ακόμα σημαντική στιγμή για την ζωή της το 2015. Η Ιωάννα Πηλιχού πήρε την Πέμπτη και επίσημα το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η ίδια είχε περάσει στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, είχε ωστόσο δώσει προτεραιότητα στην ενασχόλησή της με την υποκριτική. Πλέον η ίδια αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και έτσι χθες κράτησε στα χέρια της το πολυπόθητο πτυχίο.

Φυσικά στο πλευρό της ήταν οι αγαπημένοι της άνθρωποι, ο Μάκης Τσούφης αλλά και η μαμά της, Ντίνα. Μάλιστα η μητέρα της είχε χθες την ονομαστική της εορτή και έτσι οι τρεις τους γιόρτασαν διπλά στο ταξίδι τους στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Πηλιχού μοιράστηκε μέσω Facebook τις φωτογραφίες από την σημαντική αυτή ημέρα ενώ έγραψε: “Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Ορκωμοσία! Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε αποχαιρετώ! Είμαι ευτυχισμένη με την μητέρα μου και τον άντρα μου στο πλευρό μου και τα πάντα είναι μαγικά”.

H ίδια έγραψε λίγο αργότερα για να ευχαριστήσει την μητέρα της: “Μαμά σε ευχαριστώ που ήσουν μαζί μου αυτή την σημαντική ημέρα! Χρόνια πολλά όμορφη μαμά μου! Γιορτάζουμε σήμερα οι τρεις μας στην Θεσσαλονίκη την γιορτή σου και την αποφοίτησή μου”.

© 2024 tlife.gr