Η Ιωάννα Τούνη χώρισε οριστικά από τον Χρήστο Τσεβρεντζή!

Αν ακολουθείς την Ιωάννα Τούνη στα social media θα είχες καταλάβει πως τις τελευταίες εβδομάδες δεν μένει πια με τον σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή αλλά με την κολλητή της φίλη από το My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου. Ωστόσο, η σέξι καλλονή από την Θεσσαλονίκη δεν έχει θελήσει τις τελευταίες μέρες να δηλώσει ή να δείξει κάτι για την προσωπική της ζωή, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος την μοιραζόταν στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στο Πρωινό, αυτό που όλοι πιστεύαμε… ισχύει! Η Ιωάννα Τούνη χώρισε οριστικά από τον Χρήστο Τσεβρεντζή μετά από εννέα μήνες σχέσης, ενώ όπως δήλωσε η δημοσιογράφος μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.

Ωστόσο, η συνέχεια προκάλεσε μια… ροζ σύγχυση. Η Ιωάννα Τούνη κατέβηκε το τριήμερο στην Αθήνα και διέκοψε τις συνεχόμενες αναρτήσεις της στο Instagram. Η ίδια βρέθηκε αυτό το διάστημα στα Καμμένα Βούρλα και μαζί της ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού, οι δυο τους πήγαν στην Εύβοια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, σταμάτησαν στα Καμμένα Βούρλα για φαγητό και πως η μεταξύ τους σχέση είναι μόνο φιλική.

Read More

And More