Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τον κορονοϊό: “Όταν ξαναβγούμε από το σπίτι, ας μην ξεχάσουμε…”

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στηρίζει την καμπάνια του υπουργείου Υγείας, παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, και στέλνει ένα μήνυμα όλο νόημα μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Το πρωί της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες της, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια να γράφει με κραγιόν “I Love You” στον καθρέφτη του μπάνιου της και να ποζάρει κάνοντας μία χαριτωμένη γκριμάτσα.

Διάβασε αναλυτικά τι έγραψε:

Και μέσα σ’όλη αυτή την «απομόνωση» ξαφνικά νιώθω πιο συνδεδεμένη από πότε. Στον εαυτό μου, στους δικούς μου ανθρώπους, σε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη που δεν έχω γνωρίσει ποτε αλλά πλέον μας απασχολούν τα ίδια θέματα. Για να μην παρεξηγηθώ, δε μειώνω τη σοβαρότητα της κατάστασης, ούτε την τραγωδία που ζουν πολλοί συνάνθρωποι μας, αλλά αν το δούμε λίγο θετικά, μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι.. Για πρώτη φορά νιώθω να με απασχολεί το πώς πραγματικά θέλω να γεμίσω τη μέρα μου, χωρίς να με αγχώνει το μήπως δεν κάνω αρκετά, ή αυτά που πρέπει, η εν πάση περιπτώσει αυτά που κάνουν οι άλλοι γύρω μου. Ακούω έμενα, τρώω πιο σωστά, ξεκουράζομαι χωρίς ενοχές, φροντίζω το σπίτι μου, (συνειδητοποιώ ότι αφού δε μαγείρεψα ούτε τώρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα πια!), ενημερώνομαι περισσότερο -θα πρότεινα βέβαια να βάλετε έναν περιορισμό στις ειδήσεις που διαβάζετε κάθε μέρα- μιλάω πιο συχνά και πιο ουσιαστικά με τους αγαπημένους μου και όταν ρωτάω η με ρωτάνε «πως είσαι;» είναι ειλικρινές. Πως νιώθεις! Όχι πως πάει η δουλειά, όχι το πόσα λεφτά βγάζεις.. αλλά αν είσαι υγιής, αν είσαι ήρεμος, αν είσαι χαρούμενος! Αυτά που θα έπρεπε να μας νοιάζουν ούτως η άλλως αλλά μέχρι πρόσφατα τα θεωρούσαμε δεδομένα και περιττά. Και σκέφτομαι πως όταν ξαναβγούμε από το σπίτι και μπούμε πάλι σε αυτόν τον αγώνα δρόμου, ας μην ξεχάσουμε τι μας δίδαξε όλη αυτή η κατάσταση. Να ακούμε τα θέλω μας, να είμαστε υπεύθυνοι, να μας νοιάζει ο διπλανός μας. Και πως όλοι είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου και οι επιλογές μας επηρεάζουν τους πάντες και τα πάντα. Επιλέγω την αγάπη. Και ελπίζω να σας επηρεάσει λίγο κι εσάς!

Read More

And More