Η ιστορία της ζωής του Ζακ Κωστόπουλου στο “Μαζί σου”- Video

Ο Ζαχαρίας ή αλλιώς Ζακ Κωστόπουλος και όσα έγιναν στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας είναι το θέμα που έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις όλων. Με την ιστορία του κι ενώ το βίντεο από το κατάστημα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών ασχολήθηκε σήμερα και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ. Το “Μαζί σου” έφτιαξε ένα βίντεο για να μας παρουσίασει το ποιος ήταν ο 33χρονος που πολλοί γνώρισαν και αγάπησαν μέσα από τα κείμενα και τις παρατσάσεις του και τώρα μέσα από το περιστατικό αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο.

Γνωστός ακτιβιστής της ΛΑΟΤΚΙ κοινότητας, αθρογράφος και -όπως είχε ο ίδιος αποκαλύψει- οροθετικός. Τον Φεβρουάριο του 2017 είχε παρακινήσει τον κόσμο, μέσα από συνέντευξή του, να μην αδιαφορεί απέναντι στη βία.

Γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες το 198,  από γονείς μετανάστες. Ταξίδεψε πολύ στο εξωτερικό και επέστρεψε στην πατρίδα όπου δραστηριοποιήθηκε ως ακτιβιστής. Μέσα από τις παραστάσεις του επέκτησε το δικό του κοινό. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη χώρα μας και τότε ήταν που έμαθε ότι ήταν οροθετικός.

Read More

And More