Η ιστορία του 15χρονου Αλέξη γίνεται ταινία!

Η ιστορία του 15χρονου Αλέξη γίνεται ταινία! | tlife.gr

Τα Εξάρχεια μεταφέρονται στο Hollywood και ο θάνατος του έφηβου Αλέξη Γρηγορόπουλου γίνεται ταινία. Εμπνευστής της δημιουργίας της είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Βόρρης. Σύμφωνα με την Espresso το κινηματογραφικό project είναι σχεδόν έτοιμο. Το σενάριο γράφει ο σκηνοθέτης μαζί με τον Μιχάλη Κοκκινάρη.

»Ο Δημήτρης Βόρρης έζησε από πρώτο χέρι όλα τα συμβάντα, αφού στις 8 Δεκεμβρίου του 2008 βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα εγκλωβίστηκε σε ένα κεντρικό κινηματογράφο, όπου είχε πάει με την παρέα του. Το σκηνικό με τα καπνογόνα και τους διαδηλωτές ανάγκασε όλους τους θεατές του σινεμά να παραμείνουν για πολλή ώρα στο εσωτερικό του με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους», λέει στην Εspresso στενός συνεργάτης του σκηνοθέτη.

Και συνεχίζει: »Κάπως έτσι θα ξεκινάει και η ιστορία της ταινίας αποτυπώνοντας δραματικές εικόνες ανθρώπων με κλειστοφοβία. Ένα έντονο και σκοτεινό ύφος θα κυριαρχεί σε όλη την ταινία, αφού εντάσσεται στην κατηγορία θρίλερ». Ο τίτλος της ταινίας θα είναι »December Riots» που μεταφράζεται »Μαχητές του Δεκέμβρη».

READ more