Η ηθοποιός που από την καθημερινή εκπομπή του Αντ1, βρίσκεται σε σίριαλ και στο θέατρο με τον Γιώργο Νινιό!

Η Κατερίνα Μπιλάλη είναι μια αγαπητή φυσιογνωμία που την μάθαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή Tv Quiz του ΑΝΤ1, μοιράζοντάς μας χρήματα για εννιά μήνες. Στον χώρο του θεάματος βρίσκεται εδώ και δώδεκα χρόνια κάνοντας όμορφες δουλειές στο θέατρο αλλά και σε σίριαλ στην τηλεόραση. Η ίδια μιλά στο TLIFE για την αποδοχή του κόσμου μετά το παιχνίδι αλλά και για όλα όσα ετοιμάζει, αφού ο κύκλος του παιχνιδιού που παρουσίαζε έκλεισε.

Πόσα χρόνια είσαι στον χώρο;
“Eίμαι ηθοποιός και δώδεκα χρόνια στον χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω στο θέατρο εκτός από δύο που κάθισα επειδή γέννησα την κόρη μου, μόνο τότε έκανα ένα διάλειμμα. Τα τελευταία χρόνια κάνω και δικές μου δουλειές, και στο κομμάτι της παραγωγής αλλά και δουλειές στο θέατρο που μου ταιριάζουν με αξιόλογους συναδέλφους. Πέρυσι για παράδειγμα παίξαμε σε ένα πολύ ωραίο έργο με σκηνοθέτη τον Γιώργο Νινιό.”

/

Η τηλεόραση πώς μπήκε στη ζωή σου;
“Τηλεόραση ουσιαστικά ξεκίνησα από το Αlter στο πλευρό του Γιώργου Μητσικώστα. Εκεί ήμουν ένα χρόνο, όλο το 2004. Στις παρωδίες της εκπομπής, έπαιζα εγώ. Η τελευταία μου δουλειά ήταν στον Φάρο, του Μανουσάκη στον Αντ1. Μετά άρχισαν να παίρνουν τα πράγματα την κάτω βόλτα στην τηλεόραση… Πριν λίγο καιρό έκανα ακρόαση για το Tv Quiz και είπα ας το δοκιμάσω… Ουσιαστικά το έκανα για εννιά μήνες κι ο κύκλος έκλεισε… Τώρα σιγά – σιγά τα πράγματα ανοίγουν πάλι και νομίζω ότι θα γίνει κάτι καλό! Για να δούμε… Ήδη κάτι συζητάω.

Από την παράσταση “Υψηλή μαγειρική των σχέσεων”

Και για το web tv του Αντ1… Έχω γράψει εγώ ένα σίριαλ με τον φίλο μου τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, με προσωρινό τίτλο “Το ραντεβού” κι έχει εγκριθεί! Στο σίριαλ θα είμαστε σίγουρα μόνιμοι εγώ κι ο Αντρέας και θα περάσουν 32 ηθοποιοί guest, με πρώτους τον Γιώργο Νινιό και την Ανδρομάχη Μαρκοπούλου. Σε κάθε επεισόδιο θα είναι δύο guest… Αλλά και γενικότερα γίνονται σίριαλ… Με βοήθησε πολύ το Tv Quiz, η αναγνωρισιμότητα πάντα βοηθάει! Έχω δει τεράστια αλλαγή, κυρίως στην επαρχία! Εκεί η παρέα τους είναι η τηλεόραση, οπότε με αναγνωρίζουν όλοι. Μου λένε για τα λεφτά όλοι… πολύ θετικό κλίμα! Στην Αθήνα είναι πιο απρόσωπα τα πράγματα, ξέρεις…”

Με τον Γιώργο Νινιό, σε παράστασή τους το 2010

Σε στενοχωρεί καθόλου το γεγονός ότι είσαι στον χώρο 12 χρόνια κι έγινες αναγνωρίσιμη τους τελευταίους μήνες από το Tv Quiz; “Δεν με στενοχωρεί καθόλου… Πιστεύω ο,τιδήποτε κι αν κάνεις, αν είσαι αξιοπρεπής, εντάξει με τον εαυτό σου, και το κάνεις όσο πιο καλά μπορείς και το στηρίζεις, θα φανεί το τι μπορείς να κάνεις.”

Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό; “Ναι, υπάρχει γιατί είναι πολύ αξιόπιστο! Θέλουν τα χρήματα και παίζουνε!”

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;
“Είμαι παντρεμένη κι έχω ένα κοριτσάκι, έξι χρονών. Και να μην ήμουν παντρεμένη, είχα πει ότι με οποιοδήποτε κόστος θα είχα ένα παιδί. Και να μην ήμουν με άντρα. Το ήθελα πολύ.”

Όσο ήσουν στον Αντ1 σε βλέπαμε καθημερινά σε φωτογραφίες, με τη Σοφία Δριστέλα...: “Ο ρόλος της Σοφίας είναι πολύ σημαντικός γιατΊ μπορεί να αναδείξει έναν άνθρωπο. Στο τι φοράει, πώς φαίνεται προς τα έξω… Το φροντίζει και το κάνει πολύ καλά αυτό η Σοφία. Όπου κι αν είμαι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας!”
/

Read More

And More