Η Κ. Γαρμπή 14 χρόνια μετά, στο ίδιο studio που δέχθηκε πρόταση γάμου!

H Kαίτη Γαρμπή ήταν σήμερα φιλοξενούμενη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. 14 ολόκληρα χρόνια μετά, βρέθηκε στο στούντιο που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς. Κι αυτό γιατί το ”Πρωινό mou”, ”βγαίνει” στην μικρή οθόνη, από τον χώρο όπου μεταδιδόταν το 1997, η εκπομπή ”Μπράβο” με την Ρούλα Κορομηλά, στην οποία ο Διονύσης ζήτησε από την Καίτη να παντρευτούν.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τη σημερινή σύμπτωση, θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές και μίλησε για το γάμο της με τον Διονύση Σχοινά. “Αν φύγει ο σεβασμός και ο θαυμασμός, το ζευγάρι δε μπορεί να μείνει μαζί” είπε και συνέχισε αναφερόμενη στην σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν βάλει από πολύ νωρίς το ”συγγνώμη” ανάμεσά τους.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: ”Η σχέση εξελίσσεται και είναι λογικό. Ο έρωτας είναι κάτι που κάνει πολλή φασαρία. Η αγάπη είναι πιο ήρεμο πράγμα. Υποχωρούμε και οι δύο. Το συγγνώμη το λέμε και οι δύο και το έχουμε βάλει από την αρχή στην σχέση μας. Προσωπικά πιστεύω ότι ο σεβασμός και ο θαυμασμός είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν φύγει ο σεβασμός και ο θαυμασμός τότε το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι μαζί’‘.

Επιπλέον, η Καίτη δήλωσε ότι κάνει ζάπινγκ όποτε ”πέσει” σ’ εκπομπή που αναφέρει ότι χωρίζει, ενώ περιοδικά δεν μπαίνουν στο σπίτι γιατί το ζευγάρι ξέρει ότι πολύ συχνά λέγονται ψέματα κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να το βιώνει το παιδί τους. ”Μεγαλώνει το παιδί και δεν υπάρχει λόγος να διαβάσει ποτέ κάτι που δεν ισχύει”, ανέφερε. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει ο Δημήτρης, είπε με χιούμορ: ”Ας μην τσακωθούμε πρωί πρωί αλλά το παιδί μοιάζει σε εμένα και όχι στον Διονύση, όπως λέτε”.

Σχετικά με τη δήλωση του Διονύση, ότι σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, υπογράμμισε: ”Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά έχουμε πει ότι εάν το παιδί θέλει να σπουδάσει έξω, ίσως πάμε να μείνουμε και εμείς για ένα διάστημα. Αυτό είπε”. Ενώ για την απουσία της από τα πράγματα: ”Είναι επιλογή και ήταν από την πρώτη στιγμή στο πρόγραμμά μου να μείνω ένα διάστημα εκτός. Εάν δεν υπάρχει έργο, θα μείνουμε στο σπίτι μας. Δεν θέλουμε πίσω μας κάμερες, κάνουμε εμφανίσεις, αλλά με μέτρο και πολύ συγκεκριμένες.”

Τέλος, ενοχλημένη από δημοσιεύματα που την θέλουν ν’ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, τόνισε ότι: ”Τόσο εγώ όμως όσο και ο Διονύσης είμαστε ήσυχοι άνθρωποι. Δεν έχω βγει ποτέ να πώ πόσα λεφτά έχω ούτε πόσα λεφτά δεν έχω. Το γεγονός ότι πούλησα δύο σπίτια δεν σημαίνει πως έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More