Η Κ. Γαρμπή μίλησε για τη δυσκολότερη φάση της ζωής της!

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην εφημερίδα “Radar!” για την αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό χώρο, για τις φήμες που την θέλουν να περνάει οικονομική πτώχευση, για την φυγή της στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της, αλλά και για την δυσκολότερη φάση της ζωής της!
Για την αλλαγή στα επαγγελματικά της η ίδια αποκάλυψε : “Δεν αποποιούμαι ότι έχω κάνει έως τώρα, τα τελευταία χρόνια όμως έγινε πολύ μεγάλη η ανάγκη μου για αλλαγή. Έτσι ο Θεός μου έφερε στον δρόμο μου τον Νίκο Αντύπα, που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Να πω πράγματα πιο “ψαγμένα” τόσο στους στίχους όσο και στην μουσική και να κινηθώ σε διαφορετικούς χώρους.”
Όσον αφορά την οικονομική καταστροφή που της παρουσίασαν ξαφνικά είπε : “Η φασαρία αυτή έγινε απλώς γιατί τώρα είμαι στην επικαιρότητα ξανά. Έχουν πιαστεί από κάτι το οποίο συνέβη 3 χρόνια πριν, κάποιες κινήσεις μου με ακίνητα. Θεωρώ τόσο γελοίο να απολογούμαι για τα λεφτά που έβγαλα μέσα από την δουλειά μου. Ούτε έκλεψα, ούτε δανείστηκα, ούτε εξαπάτησα κανέναν!”
Τέλος στην ερώτηση ποια ήταν η δυσκολότερη φάση της ζωής της η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε : “Όταν αποφάσισα να είμαι μόνη μου, να πάρω την τύχη, την δισκογραφία, το μέλλον μου στα χέρια μου. Εκεί τα βρήκα δύσκολα. Γιατί έπρεπε να έχω έναν μηχανισμό και να μην τεμπελιάζω.”

Read More

And More