Η Κ.Γκαγκάκη αποκάλυψε τα σχέδια του ΑΝΤ1!

Η Κ.Γκαγκάκη αποκάλυψε τα σχέδια του ΑΝΤ1! | tlife.gr

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής 10 με 1. Εκεί το αχτύπητο δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις σχετικά με τα τηλεοπτικά σχέδια του Ομίλου ΑΝΤ1.

Η Γκαγκάκη ήταν αποκαλυπτική και μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με τα όσα είπε θα υπάρξουν πάρα πολλές εκπλήξεις από του χρόνου και στις 20 του μηνός θα κριθούν πολλά. Οι παρουσιαστές ρώτησαν και για το Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκείνη τους απάντησε: »Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει σε εμάς, αλλά πολύ θα τον ήθελα στην παρέα μας»

Το πράσινο φως έχει πάρει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, που θα συνεχιστεί και του χρόνου, αλλά χωρίς την Ευγενία Μανωλίδου. Αν και ο σταθμός τη θέλει στο δυναμικό του, εκείνη είναι με το ένα πόδι στo Mega. Ο Ηλίας Ψινάκης θα είναι σίγουρα. »Ο Ηλίας είναι έτοιμος, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μαζί του» είπε η Κατερίνα.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής ρώτησαν και για τη Ματθίλδη Μαγγίρα και η Κατερίνα είπε ότι η πρόθεση του καναλιού είναι να αξιοποιηθεί η Μαγγίρα, οπότε αν τη δούμε στην καρέκλα του Ελλάδα έχεις ταλέντο 4 να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως…

Όσον αφορά το Dancing with the stars η Κατερίνα δήλωσε ότι το κανάλι θέλει να το παρουσιάσει και του χρόνου η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και ότι την θέλουν και σε μια νέα σειρά.

Σταθερό συνεργάτη αλλά και φοβερό επαγγελματία χαρακτήρισε τον Θέμο Αναστασιάδη που θα μας τα λέει ΌΛΑ και του χρόνου.

Δες το βίντεο:

READ more