Αυτό είναι το νέο συλλεκτικό άρωμα που φοράει η Cate Blanchett

Η άνοιξη είναι πάντα μια καλή αφορμή για ανανέωση. Και στο πλαίσιο όλης αυτής της ανανέωσης πολλές από εμάς επενδύουμε σε ένα ολοκαίνουριο άρωμα. Πριν λίγες μέρες σου είχαμε δείξει εδώ κάποιες πρώτες ανοιξιάτικες αφίξεις οι οποίες, όμως, θα γίνονται ολοένα και περισσότερες τους επόμενους μήνες.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των αφίξεων έχουμε και ένα ολοκαίνουριο new entry με μούσα την Cate Blanchett. Ο λόγος για το συλλεκτικό Si Rose Signature που για το 2017 είναι διακοσμημένο με μια υπέροχη μεταξένια κορδέλα. Στο χρώμα του απαλού ροζ, αγκαλιάζει σταυρωτά το μπουκάλι για να πάρει το μορφή του διακριτικού ντεκολτέ των μεγαλοπρεπών, ντραπέ φορεμάτων υψηλής ραπτικής. Στο κέντρο, η σφραγίδα του αρώματος, χαραγμένη με μαύρο σαν αληθινό κόσμημα, αναδεικνύει τη σκοτεινή αγνότητα του καπακιού στο χρώμα του Όνυχα που στηρίζεται πάνω σε ένα αστραφτερό χρυσό δαχτυλίδι.

Όσον αφορά τη μυρωδιά του, το SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum εξερευνά τη διπλή συμφωνία τριαντάφυλλου που ανθίζει μέσα από ένα απρόσμενο chypre. Με λίγα λόδια, μια ωδή στα ιριδίζοντα ροδοπέταλα και τη φωτεινή θηλυκότητα και ένα άρωμα που πρέπει να τσεκάρεις για την λίστα των επόμενων αγορών σου.

Read More

And More