Η Καίτη Φίνου συγκινεί: “Σήμερα πήγα την μικρή μου αδελφή για χημειοθεραπεία…”

Η Καίτη Φίνου πέρασα πρόσφατα πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η μεγαλύτερη αδερφή της, Μαίρη, έφυγε από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Τότε, η ηθοποιός μας είχε ενημερώσει μέσω Instagram για το τι είχε συμβεί, κάνοντάς μας να ανατριχιάσουμε και να συγκινηθούμε με τα λόγια της στη λεζάντα μιας φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…. Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο…Πώς να σου πω καλό ταξίδι…..Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου ………

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou_official 🎭♑ (@kaitif) στις

Αυτή τη φορά, η ίδια επέλεξε το Twitter για να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς η μικρή της αδελφή, Γιάννα, “παλεύει” με τον καρκίνο και μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπείες. Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: Σήμερα πήγα την μικρή μου αδελφή για χημειοθεραπεία. 5 χρόνια κρατάει αυτή η “κολόνια”. Παιδιά δεν θα σας πω πόσοι περίμεναν τότε που ξεκίνησε. Θα σας πω πως τον τελευταίο χρόνο αν δεν είναι 6-7 φορές πάνω ο κόσμος που νοσεί, σίγουρα μα σίγουρα έχει πενταπλασιαστεί…».

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More