Site icon TLIFE

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς «μάγεψαν» την Αθήνα με τη συναυλία τους – Βίντεο

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς υποδέχθηκαν μουσικά τον Σεπτέμβριο με μία μεγάλη συναυλία που «μάγεψε» την Αθήνα.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη περιοδεία «Love On Tour», μία παραγωγή της Panik Live Productions, το πιο αγαπημένο και πιο αγαπητό ζευγάρι της showbiz, που συμπράττει ξανά επί σκηνής μετά από 28 χρόνια, έκλεισε ραντεβού με το κοινό στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, τις δυνατές ερμηνείες τους, μοναδικά ντουέτα και την «εκρηκτική» χημεία τους, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έγιναν ένα με το κοινό, που δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί τους και να τους αποθεώνει.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς τραγουδούν το γλέντι

Οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν ξανά με το αθηναϊκό κοινό σύντομα, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα εμφανίζονται στην «Αυτοκίνηση», μετά και τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους την περασμένη σεζόν.

© 2025 tlife.gr