Η Καλομοίρα μένει και πάλι εδώ! Επιστρέφει αναλαμβάνοντας ρόλο έκπληξη στον ΑΝΤ1…

Ηρθες και μας άλλαξες την μοίρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα! Η΄μάλλον για να το πω πιο σωστά, ξανά ήρθες και μας άλλαξες την μοίρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα!

Με άλλα λόγια; Το Καλομοιράκι μένει και πάλι εδώ… Βλέπετε, η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε συνεχείς συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, μιας και οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου την πολιορκούσαν στενά!

Ετσι, λέγε, λέγε, λέγε, το έκαναν το θαύμα τους και η Καλομοίρα πήρε την μεγάλη απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας ρόλο-έκπληξη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η Καλομοίρα είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει την παρουσίαση των backstage του “Rising Star”, το οποίο ως γνωστόν έρχεται από τον Δεκέμβριο στους δέκτες μας με φόρα, με πολύ φόρα…

Η απόφαση αυτή για την Καλομοίρα δεν ήταν καθόλου εύκολη και φυσικά αυτό που την προβλημάτιζε δεν ήταν το… αν της άρεσε η ιδέα να επιστρέψει δριμύτερη στο τηλεοπτικό προσκήνιο. Αυτό που την βασάνιζε ήταν το αν θα έπαιρνε την μεγάλη απόφαση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αποχωριστεί τα παιδιά της και τον άντρα της!

“Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δίστασε όταν της κάναμε την συγκεκριμένη πρόταση και αυτός ο δισταγμός της εννοείται πως είχε να κάνει με τα μωρά της”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού του Αμαρουσίου και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Ως γνωστόν το Καλομοιράκι είναι μία αφοσιωμένη σύζηγος και μητέρα, οπότε ήθελε να το σκεφτεί καλά πριν πει το μεγάλο “ναι”…”

Οσο για το αν η Καλομοίρα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα για τρεις περίπου μήνες που θα διαρκέσει το “Rising Star”;

“Αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν το ξέρουμε… Από την άλλη μεριά θεωρούμε πιο πιθανό το ενδεχόμενο η Καλομοίρα να πηγαινοέρχεται μία ή δύο φορές το μήνα, έτσι ώστε και στο “Rising” να βρίσκεται και τα παιδάκια της να βλέπει”!

Read More

And More