Η κατάρα των Κένεντι καλά κρατεί! Πέθανε από υπερβολική δόση η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Η «κατάρα» των Κένεντι χτύπησε για ακόμη μια φορά… Η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, Σίρσε Κένεντι Χιλ, βρέθηκε νεκρή ενώ ο θάνατός της αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η Σίρσε ήταν κόρη της Κόρτνεϊ Κένεντι Χιλ. Βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς της όταν κλήθηκαν ασθενοφόρα, το απόγευμα της Πέμπτης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cape Cod, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».

Οι αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας έναν θάνατο σε κτιριακό συγκρότημα της περιοχής αλλά δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του προσώπου που έχασε τη ζωή του. «Νωρίς σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα η αστυνομία του Barnstable κλήθηκε σε μια κατοικία στη λεωφόρο Μάρσαντ στο Χαϊάνις Πορτ μετά από αναφορά για έναν θάνατο» δήλωσε η Τάρα Μίλτιμορ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας, σημειώνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Newsit

Read More

And More