Η “κατάρα” του GNTM 2 – Κι άλλη παίκτρια χώρισε από τον σύντροφό της!

Η κατάρα… των χωρισμών φαίνεται πως συνεχίζεται μετά το τέλος του GNTM 2! Την αρχή την έκανε η Κάτια Ταραμπανκό με τον Γιάννη Χαλβατζή, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ο χωρισμός της Χαράς Παππά με τον Μπουράκ Χακί. Όμως δεν ήταν οι μόνοι που χώρισαν, καθώς και η Ίλντα Κρόνι αποκάλυψε το τέλος της σχέσης της με τον Ινδό σταρ του Bollywood αλλά και η Κατερίνα Πεφτίτση.

Αυτή τη φορά, φαίνεται πως και η Άννα Μαρία Ηλιάδου τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, Τάσο Ιωαννίδη. Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM είχε συστήσει τον αγαπημένο της στο κοινό από την εποχή που παιζόταν ακόμη η εκπομπή στο Star. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο για καιρό μετά το τέλος του reality μόδας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι χώρισαν, ωστόσο το νεαρό μοντέλο τις είχε διαψεύσει.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Espresso, τα πράγματα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά, καθώς τόσο η Άννα Μαρία όσο και ο Τάσος διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram. Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκείνος την έκανε και unfollow, φανερώνει αν μη τι άλλο ότι υπάρχει… πρόβλημα!

Read More

And More